O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Βουρ στον πατσά!

Ποντάρει στο διπλό της Ελλάδας ο Δον Κουβάς

Καλλίτερα δεν γινότανε να πάμε σύντροφοι αρρωστάκια του στοιχήματος. Έκατσαν στην πολυθρόνα τέσσερα παιχνιδάκια και εμείς σαν κακοί παππούδες τα χαιδέψαμε στοργικά διότι τζογαδόροι είμεθα μέν, αλλά αισθηματίες δε!

Στο σύστημα λοιπόν 3-4 που ζητάγαμε και ήταν 5 στήλες ήρθαν σαν πουλάκια στην ξώβεργα και τα τέσσερα. Θυμίζω τα ονόματα των πουλιών και τις αποδόσεις τους. Καρακάξα η Ρότσντέηλ με 1.70, Μπεκάτσα η Ολντρινχαμ με 2.20 , Σπουργιτάκι η Ερντρόνιανς με 1.60 και Τσαλαπετεινός η Γουόκινγκ με 2,20!

Το πέμπτο παιχνίδι που παίζαμε τον άσο της γκομενάρας Μπέρι δεν έγινε και θα πέρναμε περισσότερα χρήματα διότι η κυρία Μπέρι θα μας υπερδίπλασίαζε τα κέρδη! Το σύστημα λοιπόν των 3-4 κόστισε 15 ευρώ και πληρώνει 224 καθαρα και παχουλά!

Ωραία πήγαμε, αποφύγαμε τις παγίδες με τις εθνικές ομάδες, οικονομήσαμε τον άρτον τον επιούσιον αλλά ο αγώνας είναι καθημερινός εναντίον των μπούκ. Σήμερα τι κάνουμε; Λέω να κάτσουμε στα αυγά μας διότι τα μάτς είναι λίγα και δύσκολα. Σιγά μη κάτσω εγω στα αυγά μου!

Εθνικές ομάδες δεν παίζω. Όμως σήμερα θα παίξω υπέρ της εθνικής μας ομάδος. Γιατί; Διότι πιστεύω στον Μαρκαριάν ότι είναι μέγας προπονητής και μεγάλος γάτος του πάγκου, και διότι οι Ελληνες ποδοσφαιριστές αποδίδουν καλλίτερα όταν παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ελληνας θέλει φουρνέλο στον κώλο του. Η απόδοση είναι 2.70 και αξίζει τον κόπο.

Πιο σίγουρο, αν και δεν υπάρχουν σίγουρα στο ποδόσφαιρο, θα παίξω το διπλό της Τενερίφης με απόδοση 2.45 στον κωδικό 252. Η μικρή Μπαρτσελόνα σέρνεται και η Τενερίφη κάνει ζημιές όταν αγωνιζεται έξω από το πανέμορφο νησί της που είναι στα Κανάρια νησιά. Στο 246 στην πανέμορφη Τσιταντέλα που υπάρχει το μπάρ του Θανάση, ο οποίος έχει την Ρούλα για γυναίκα, η οποία τον κερατώνει με όποιον γουστάρει θα πάρω τον άσο του 1.95. Η Τερνάνα είναι πολύ άτιμη ομάδα, αλλά η απόδοση του άσου και η φόρμα της Τσιταντέλα είναι πρόκληση. Βέβαια στην Ιταλία όλα γίνονται, διότι η μαφία κανονίζει τα πάντα όπως την συμφέρει.

Θα παίξω αυτή την τριάδα καρφί 3 ευρω χωρίς ζητούμενα στάνταρ, και θα ζητήσω ένα τέταρτο παιχνίδι που εάν κάτσει θα μου υπερτριπλασιάσει τα κέρδη.

Στην Ουρουγουάη και στο Μοντεβιδέο έκανα το δεύτερο μεθύσι της ζωής μου με κονιάκ Μεταξά 5 αστέρων! Ωραίες γυναίκες εχει ρε παιδιά η Ουρουγουάη! Και καλές μαστόρισες στην κρεββατοκάμαρα. Εκει, λοιπόν, η γηπεδούχος Νασιονάλ θα αντιμετωπίσει την Αθήνα, η οποία στα Καστιλιάνικα που μιλούν εκεί την αποκαλούν Ατένας! Ελληνική ομάδα, καλή, και θα την αφήσω έτσι; Διπλό λοιπόν του 3.45. Η διπλή ευκαιρία για τους συντηρητικούς και τους χέστες είναι 1.73 . Εχει μεγάλη τύχη.

Είδατε τι εγινε εχθές στο 212 παιχνίδι; Φαβορί η Ουνιόν λά Καμιέρα, αλλά ήρθε η ανεπρόκοπη Αρίκα και τις έριξε 4 τεμάχια αμανάτι.

Μη ξεχνάτε ποτε τον χρυσό κανόνα. «Παίζουμε λίγα-πάμε για πολλά»!

Καλό βόλι αδέλφια!

Δόν Κουβάς

Η λίστα ιστολογioν