O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε. Ιστιαίας – Α.Ο.Ν. Αρτάκης 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 12ηςαγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ανάμεσα στην Α.Ε. Ιστιαίας και στον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, όπου διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Στάδιο της Ιστιαίας. Ένα ντέρμπι πραγματικό, με πολύ καλό ρυθμό, δύναμη και αρκετές φάσεις κυρίως για τους γηπεδούχους.


Η Αρτάκη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Από κει κι έπειτα όμως δεν έκανε τίποτα το αξιοσημείωτο μπροστά απ’ την εστία του Μπιμπάι. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, όμως τελικά κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση στο 75’ λεπτό με γκολ του Χρήστου Ανέστη. Η Αρτάκη έφτασε κι αυτή κοντά στο να πετύχει δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, τότε που απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μπιμπάι με τον Βουγιούκα και τον Καραχάλιο. Αν όμως δούμε την αναλογία των ευκαιριών θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Βορειοευβοιώτες ήταν αυτοί που θα μπορούσαν ίσως να έχουν πάρει το «τρίποντο» της νίκης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
1’ 1-0 ΓΚΟΛ για την ΑΡΤΑΚΗ: Ο Καραχάλιος βγάζει ωραία πάσα στον Ζήση αυτός σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα φεύγει μέσα από τα χέρια του Μπιμπάι που προσπάθησε να μπλοκάρει και κατέληξε στα δίχτυα.
5’ Ο Γοργομάτης Ν. εκτέλεσε φάουλ όμως ο Ευαγγελινός κατάφερε να διώξει
17’ Ο Γεωργίου σούταρε αρχικά, ο Ευαγγελινός απέκρουσε η μπάλα στρώθηκε στο Στεργίου Η. αυτός σούταρε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε καθ’ ότι ο παίκτης είχε υποδειχθεί σε θέση offside.
18’ Γυριστό σουτ του Καλλίτση η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ
19’ Ο Βασιλείου εκτέλεσε άψογα φάουλ όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΑΟΝΑ.
21’ Αουτ η μπάλα έπειτα από κεφαλιά του Γεωργίου για την Ιστιαία
52’ Ο Καλλίτσης μέσα από την περιοχή σουτάρει όμως η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ
55’ Ο Νίκος Γοργομάτης εκτέλεσε φάουλ, ο Ανέστης Β’ έπιασε μια κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ
67’ Άουτ η μπάλα σε σουτ του Γοργομάτη Ν. για την Ιστιαία
69’ Ο Καραχάλιος έβγαλε πάσα στον Βαγγέλη Ανέστη ο τελευταίος σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ
71’ Ο Χρήστος Ανέστης για την Ιστιαία σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο Κηρύκος έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμής της εστίας των φιλοξενούμενων
75’ 1-1 ΓΚΟΛ για την ΙΣΤΙΑΙΑ: Ο Χρήστος Ανέστης με όμορφο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελινού
84’ Ο Γοργομάτης Α’ έβγαλε σέντρα μέσα στην περιοχή, εκεί όπου ήταν σχεδόν μόνος ο Στεργίου Η., ο τελευταίος έπιασε μια κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ
90+ Ο Μπιμπάι κατάφερε να διώξει σε κόρνερ έπειτα από κεφαλιά του Βουγιούκα
90+ Ο Καραχάλιος σουτάρει και ενστικτωδώς ο Μπιμπάι διώχνει σε κόρνερ
90+ Σουτ του Λούκα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ιστιαίας και κατέληξε κόρνερ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Γουρνάς): Μπαμπάι, Καλιβάτσι (46’ Ανέστης Β.), Καλλίτσης, Τριανταφύλλου, Τόουρφε, Βασιλείου, Στεργίου Α. (74’ Μακρής), Στεργίου Η., Γοργομάτης Ν., Ανέστης Χ., Γεωργίου (64’ Γοργομάτης Α.)
Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Αυλωνίτης): Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μαστροκώστας, Μάλλιαρης, Τουρκοχωρίτης, Κηρύκος, Λούκας, Καραχάλιος, Λειβαδίτης (85’ Βουγιούκας), Ανέστης Ε., Ζήσης (66’ Καλαβρός).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Σέγκος ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος - Περιβολάρης

Η λίστα ιστολογioν