O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. Αιδηψός – ΑΠΚΟ Δροσιάς 1-2

Με το «τρίποντο» της νίκης έφυγε σήμερα ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, από την Αιδηψό, όπου για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας κέρδισε την ομώνυμη τοπική ομάδα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τους τη νίκη πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, σε αντίθεση με την Αιδηψό που έμεινε κολλημένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και αισθάνεται πλέον τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΠΚΟ είχε την κατοχή μπάλας και έλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημά του. Κατάφερε να προηγηθεί και όταν η Αιδηψός ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, κατάφερε άμεσα να πάρει ξανά προβάδισμα. Έτσι ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν υποτονικός με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Επίσης το τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής τους Καπλανάι.
Φάσεις και γκολ
11’ Ο Αντωνιάδης μπήκε στην περιοχή, σούταρε όμως δυνατά και η μπάλα κατέληξε άουτ
24’ Ο Χ. Φώτου έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο εξουδετέρωσε τελικά ο Οικονομίδης στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ και την αναμπουμπούλα που έγινε μέσα στην περιοχή τελικά κατάφεραν οι αμυντικοί της Δροσιάς να διώξουν τη μπάλα πάνω από την τελική γραμμή.
29’ 0-1 ΓΚΟΛ για τη Δροσιά: Ο Αντωνιάδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κηπιώτη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ένα «γλυκό» πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
41’ Δυνατό σουτ του Αντωνιάδης μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ
42’ 1-1 ΓΚΟΛ για την Αιδηψό: Ο Ψύλλος κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Ν. Αναγνώστου και ισοφαρίζει για την Αιδηψό
45’ 1-2 ΓΚΟΛ για τη Δροσιά: Ο Αντωνιάδης βγάζει σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά από τον Τρίκκα η μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Κάραλης κερδίζει πέναλτι από τον Σβεντζούρη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος δίνοντας προβάδισμα και ουσιαστικά τη νίκη στη Δροσιά
80’ Αποβάλλεται για την Αιδηψό ο Καπλανάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα
82’ Ο Αντωνιάδης έβγαλε τετ – α – τετ το Λίφο, ο τελευταίος πλάσαρε όμως ο Μυλωνάς κατάφερε ναμπλοκάρει
Συνθέσεις
Αιδηψός (Πατσούρας): Μυλωνάς, Αυγέρης (36’ Αναγνώστου Μ.Α.), Σβεντζούρης, Δημητρίου, Χρήστου, Καπλανάι, Μπιμπάι, Φώτου Κ., Ψύλλος (53’ Βασιλείου), Φώτου Χ. (73’ Ζαχαράκης), Αναγνώστου Ν.
Δροσιά (Μπασούκος): Οικονομίδης, Τσούτης, Νικολάου, Ματζούνης, Κηπιώτης (76’ Σπυρόπουλος), Κάραλης, Αντωνιάδης, Φρυγανάς, Τρίκκας (67’ Λίφο), Πατρινός, Σεχάι (87’ Νιάφας)

Διαιτητής: Βαλάντης Βρακάς Βοηθοί: Κοντογιαννίδης - Παραδεισόπουλος

Η λίστα ιστολογioν