O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1 ΣΟΚ στο 90+

Ο Ολυμπος Γυμνού ήταν η μοναδική ομάδα που απέφυγε να κάνει μεταγραφές και συνεχίζει να στηρίζεται στα δικά της παιδιά και στους πολλούς πιτσιρικάδες που έδειξαν στο σημερινό αγώνα μεγάλο πάθος και δύναμη και κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να κόψουν βαθμούς από το φιλόδοξο Ταμυναϊκό.

Η ομάδα του Αλβερίου μπορεί να είχε την κατοχή σε αρκετά μεγάλο διάστημα αλλά οι γηπεδούχοι δεν τους άφησαν σε ...ησυχία και δύσκολα δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μωραϊτη.
Μάλιστα η πιο σημαντική ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό ...ήρθε από πόδι Γυμνιώτη, όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ολύμπου ο Ντούρμας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στο δοκάρι. Ο ίδιος πάντως έγινε αργότερα ο εκτελεστής του Ταμυναϊκού.
Είχε προηγηθεί το γκολ της ομάδας του Αλιβερίου στο 58', όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφθασε στο πόδι του Λεωνίδα Πιλάτη κι αυτός με σουτ άνοιξε το σκορ.
Προηγουμένως και στις αρχές του β' 45λεπτου ο Ολυμπος έκανε δυο - τρεις ...επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ του Μπασινά αλλά ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού ήταν πάντα στη σωστή θέση και απέτρεψε τους αντιπάλους ...και συμπατριώτες του να προηγηθούν.
Ομως, στο 92' δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο όταν κέρδισε φάουλ ο Ολυμπος έξω από την περιοχή, έγινε η πάσα στον Ντούρμα ο οποίος έπιασε ένα έξοχο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας την ευκαιρία σε συμπαίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίσουν έξαλλα, ενώ από την άλλη μεριά το σοκ για τους παίκτες του Ταμυναϊκού ήταν μεγάλο, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι τους μακριά από το Αλιβέρι.

Η λίστα ιστολογioν