O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΧΑΪΚΗ 2-3:

Την ήττα με 3-2 από την Αχαϊκή γνώρισε στο Βασιλικό η Χαλκίδα και αποκλείστηκε από το Κύπελλο της Γ' Εθνικής. Η Χαλκίδα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, αλλά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με 1-3! Στην επανάληψη ο ΑΟΧ ήταν καλύτερος, μείωσε σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση.

Στο 7' από εξαιρετική ασίστ του Σπυρόπουλου, ο Ρουμπάτος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαμπανιώτη, τον πλάσαρε κι έκανε το 0-1.
Στο 14' ο Ντελέκος -στην επιστροφή του μετά την τιμωρία των 3 αγωνιστικών- με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 33' από φάουλ του Σπυρόπουλου, ο Κωστούλας έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΑΟΧ και με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-2.
Και στο 38' ο ίδιος παίκτης με μακρινή εκτέλεση φάουλ (πλάγια δεξιά) που αιφνιδίασε τον Μπαμπανιώτη έκανε το 1-3.
Η Χαλκίδα μείωσε σε 2-3 στο 53', όταν από κόρνερ του Πολίτη και πρώτη κεφαλιά του Τσατσαρή, οΜπαλού με νέα κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από 'κει και πέρα η Χαλκίδα έπαιξε στο μισό γήπεδο την Αχαίκή, είχε δοκάρι με τον Πολίτη στο 76'και ακόμα μία καλή στιγμή με τον Ντελέκο στο 92', αλλά το 2-3 δεν άλλαξε και η Αχαϊκή ...άλωσε το Βασιλικό.
Σύμφωνα με τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας οι Αχαιοί σήμερα είχαν απουσίες βασικών παικτών, ενώ από πλευράς Χαλκίδας δεν ήταν στην αποστολή οι Νόνης, Πατσατζόγλου και Σκαθαρούδης.
Ο Παντέλης παρέταξε τον ΑΟΧ με 4-2-3-1, με τον Τσατσαρή και τους Καραμπά στόπερ, στα άκρα τους Μήτκα και Στεργιανό, αμυντικά χαφ τους Κορνελάτο και Εμέκα (σ.σ. πάλι δεν θύμισε σε τίποτα τον ...Εμέκα του Αχαρναϊκού), δεκάρι τον Ντελέκο, φορ τον Κρολ που δεν φάνηκε καθόλου και στις πτέρυγες τους Κανελλόπουλο και Πολίτη.
Στην επανάληψη με την είσοδο του Μπαλού στο ματς ο ΑΟΧ πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε στον άξονα μπροστά από τους Ντελέκο και Κορνελάτο, κάποια στιγμή πέρασε και δεξιά με τον Πολίτη να έρχεται στον άξονα, η Χαλκίδα ήταν πιο επιθετική και επικίνδυνη, αλλά η ...αγωνιστική ουσία είναι ότι στα επίσημα φετινά ματς παραμένει χωρίς νίκη.
Στον πάγκο του ΑΟΧ για τελευταία φορά κάθισε ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος επί της ουσίας "ψυχικό" έκανε που ήρθε, ενώ αν ήταν άλλος στη θέση του δεν θα περνούσε καν τη γέφυρα (όπως είπε ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό).
Ο Παντέλης, στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε ότι δεν θέλει σε καμιά περίπτωση τ' όνομά του να διχάσει την ομάδα, ευχήθηκε καλή συνέχεια στον ΑΟΧ και επεσήμανε ότι το σημαντικότερο είναι ο ιστορικός σύλλογος να βρει -επιτέλους- τη διοικητική ηρεμία που ψάχνει εδώ και χρόνια.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παντέλης για την παρουσία στον ΑΟΧ αυτές τις δέκα μέρες θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε επόμενη ανάρτηση.
Για το ματς ανέφερε: "Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Βέβαια στο α' ημίχρονο ήμασταν κακοί. Στην επανάληψη με κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και εσωτερικές αλλαγές ανεβάσαμε ρυθμούς και πιέσαμε, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε και ανορθόδοξα. Το άγχος, η πίεση και οι τελευταίες εξελίξεις σίγουρα επηρέασαν τα παιδιά. Δεν είναι και ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει ότι θα φύγει και είναι με τη βαλίτσα στο χέρι να είναι συγκεντρωμένος στο ματς".  
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παντέλης): Μπαμπανιώτης, Καραμπάς, Τσατσαρής, Στεργιανός, Μήτκας (65' Τηλιόπουλος), Εμέκα (90' Γκιτσάλης), Κορνελάτος (46' Μπαλού), Κανελλόπουλος, Πολίτης, Ντελέκος, Κρολ.
ΑΧΑΪΚΗ: Δρόσος, Δριμάλας, Αναγνωστόπουλος, Μαρίζι, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρουμπάτος (71' Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Σπυρόπουλος (60' Μετζελόπουλος), Παπαδάτος (75' Στεφανόπουλος). 

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν