O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Παντέλης: "Δεν θα επιτρέψω παιχνίδια στη πλάτη μου"

Οι ειδήσεις που προέκυψαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αχαϊκή είναι αρκετές με την κυριότερη να αφορά στο τέλος της συνεργασίας του με την Χαλκίδα που ούτως ή άλλως είναι ήταν αναμενόμενη. 'Από την Πέμπτη αποτελώ παρελθόν δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στη συνέντευξη τύπου κάνοντας σαφές πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει στον πάγκο της υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. 

Παράλληλα ο Νίκος Παντέλης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να παίξει με το όνομα του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Επειδή πολλά κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες θέλω να πω πως είμαι 22 χρόνια προπονητής, ήρθα στη Χαλκίδα για συναισθηματικούς λόγους και όχι για να διχάσω την πόλη και την ομάδα. Δεν φοράω κυλωτάκια. Σέβομαι τα παντελόνια που φοράω", ανέφερε με νόημα. 

Και για όσους δυσκολεύονται να αποκωδικοποιήσουν τα λόγια του, είχαν στόχο όλους όσοι τις τελευταίες ώρες χρησιμοποιούν το όνομα του Νίκου Παντέλη λέγοντας πως θα τον κρατήσουν στην ομάδα αν (ξανά) έρθουν στη διοίκηση. Στοχεύουν με λίγα λόγια τα 'φαντάσματα" που θέλουν επιστρέψουν και διαρρέουν ότι με αυτούς στη διοίκηση, ο Παντέλης θα παραμείνει στον πάγκο. Και αυτό ήταν που ήθελε να ξεκαθαρίσει στον κόσμο της Χαλκίδας ο 57χρονος τεχνικός καθώς η αγάπη και η αλληλοεκτίμηση είναι αμοιβαία.

Όπως είναι φυσιολογικό το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα: " Κάναμε απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε στο δεύτερο. Δεν έχω παράπονο όμως από την προσπάθεια που έκαναν από τα παιδιά. Μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα η ομάδα είναι στον αυτόματο. Πως μπορούν να συγκεντρωθούν όταν διαβάζουν ότι 8-9 παίκτες θα αντικατασταθούν και δεν υπάρχει κανένας να τους μιλήσει στα αποδυτήρια".    


 http://starsports.gr/

 

Η λίστα ιστολογioν